2019 World Rowing Cup III

NED – De lang verwachtte World Cup finale roeien van 2019 op de Willem-Alexanderbaan bij Rotterdam was er een van vele gezichten. Brandende zon en bulderende onweersbuien hebben elkaar door het weekend heen afgewisseld. Lang wachten en een gemankeerd raceprogramma waren het gevolg. Niet de omstandigheden die je je voorstelt wanneer je je voor neemt om de schoonheid van de roeisport vast te leggen. Zoals altijd in fotografie ga je aan de slag met de omstandigheden zoals ze zijn. Scroll verder voor een kort fotoverslag.

ENG – The long anticipated 2019 World Cup final on the Willem-Alexander rowing course near Rotterdam was one of many faces. Blistering sun and roaring thunder took turns through the weekend, resulting in long waiting times and a crippled racing programme. Not exactly what you are wishing for when you prepare to capture the beauty of the sport. As always in photography you work with what is delivered. Scroll down for a short photo report.